My Projects

WordPress websites with custom appearance and features

Life beyond the world of templates!

Extra Feature:
“Menu” page – custom page template generated from ACF (Advanced Custom Fields) fields

(Meaning Passive House Book)

(Meaning Iron Deficiency Anemia)

Extra Feature:
Custom product archive template on desktop and mobile

Online course & Business website

Pincészet weboldala és borkatalógusa

Extra Features:
……………………………..

(Meaning Herbal tea for women)

Extra Features:
……………………………..

Turisztikai információs értéktár

A Felső-Tisza vidéki Szatmár térsége Magyarország egyik kevésbé ismert kincses szeglete. Gazdag és különleges kulturális örökségét, templomait, malmait, vad sodrású folyóit érdemes több napos túrára felfűzve megismerni. Sajátos gasztronómia élmények várnak ránk, ahol a szilva a főszereplő. A szatmári szilvapálinka kóstolása kötelező program!

A weboldal ezeket a kincseket gyűjti össze, a látogatók számára programokat, szállás- és vendéglátó helyeket is ajánlva.

Túrák, vízitúrák foglalása, kenukölcsönzés

A Vidám Delfin Utazási Iroda a vízitúrák és osztálykirándulások szervezésének szakértője, de körutazásokat, síutakat is szerveznek, sőt kenukölcsönzési lehetőséget és saját kempingükben szállást is biztosítanak.

Ezeket a programokat és utakat gyűjti össze a weboldal, ahol online foglalással pillanatok alatt jelentkezhetünk a kiválasztott turnusra. 

A weboldal mögött egy komplett árajánlatadó és rendeléskezelő folyamat található.

Komplett online szolgáltatás színházi nevelési programok szervezői és résztvevői számára

Egy platform, ahol egymásra találnak az ország színházi neveléssel foglalkozó színházai illetve az általános- és középiskolás diákcsoportok, akiknek ezek az interaktív előadások szólnak.

A színházak szervezetük regisztrálása után maguk töltik fel és menedzselik programjaikat, melyekre a pedagógusok a diákcsoportok koordinátoraként jelentkezhetnek.

Értékelési és minőségbiztosítási rendszer, illetve számos szakmai tartalom is gazdagítja az oldalt.

Egyedi tortarendelés

A Boldizsár Cukrászda Eger egyik legismertebb és legnépszerűbb cukrászdája. Igazi erősségük, hogy a legelképesztőbb vásárlói ötleteket is megvalósítják. Kiváló minőségű alapanyokból készítik el formatortáikat, fényképes illetve menyasszonyi tortáikat.

Együttműködésünk 2011-re nyúlik vissza, amikor elkészült az akkor még újdonságnak számító reszponzív, mobilbarát weboldaluk, amit azóta folyamatosan fejlesztünk.

Egy komplett rendeléskezelő és gyártási folyamat menedzselő rendszer is helyet kapott a weboldal mögött.

Drágaköves intarziaképek portfóliós oldala

Mónika Németországban élő intarziaképeket készítő művésznő. A képek megalkotásakor minden műveletet kizárólag kézzel végez el, ám az igazi különlegességet és értéket a képekbe helyezett drágakövek és féldrágakövek adják. Ez a ötlet és technika saját, levédett találmánya.

A weboldal ezeket az intarziaképeket mutatja be, illetve a róluk készült pasztelek portfólióját tartalmazza.