Referenciák

Weboldalak egyedi megjelenéssel és funkciókkal

Élet a sablonok világán túl!

Conversano Konyha & Desszert étterem

Eger vonzáskörzetében, Szilvásváradon a híres Szalajka-völgyben található a Conversano étterem. A weboldalon megtalálható az aktuális étlap, itallap és asztalfoglalási lehetőség.

A helyi minőségi alapanyagokból készült ételek mellett desszertek, sütemények széles választékával várják vendégeiket. Kedves kiszolgálással, korrekt árakkal.

Egyszerűen passzívház c. könyv és e-book landing oldala

Természetes alapanyagokból készült étrend-kiegészítő szirupok webáruháza

A Sal-Bert Kft. a németországi Salus-Haus kizárólagos magyaroszági képviselete, természetes alapanyagokból vizes kivonattal készült étrend-kiegészítő szirupokat forgalmaznak.

99%-ban a magyarországi nagykereskedőket – patikákat, bioboltokat – szolgálják ki, de saját webshopjukon keresztül a lakosság is megrendelheti termékeiket.

Online kurzus és céges weboldal

Az ICONIST Interior vezető tervezője, Pusztai Márta a lakberendezés és a home staging területén is az egyik legmagasabban képzett szakember Magyarországon.

„A home staging mesterei” Márti és csapata által készített profi videós tananyag az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezésének mesterfogásairól.

Online vásárlás után a weboldal felületén elérhetővé válnak a videós leckék és a letölthető ajándék anyagok.

Ezen kívül az ICONIST szolgáltatásai, csomagajánlatok, referenciák, árlisták és blog is helyet kapott az oldalon.

Pincészet weboldala és borkatalógusa

A Torma testvérek az Egri borvidéken készítik izgalmas boraikat, de nem ragadtak le az Egri Csillag-Egri Bikavér tengelyen. Bátran kísérleteznek, a kreativitást és tradíciót jó érzékkel ötvözik, ezt igazolja, hogy neves nemzetközi borversenyekről rendszeresen érmekkel térnek haza. A hazai borfesztiválokon, borkóstolókon még a gyakorlott kóstolókat is lenyűgözik boraik, rajongóik száma egyre nő.

A weboldalon magyar és angol nyelven megtaláljuk aktuálisan megvásárolható boraikat, illetve a részletes borleírásokat. Bejelentkezhetünk kóstolásra vagy egyedi boros programokat is igényelhetünk.

Gyógynövényes teakeverék nőknek

Rigó István fitoterapeuta természetgyógyász által megalkotott Hölgyi tea különféle nőgyógyászati elváltozások esetén nyújt kiegészítő gyógyteakúrát nőknek.

A Hölgyi tea megvásárolható a webáruházban vagy az ország több mint 50 pontján bioboltokban. A weboldalon István edukációs anyagokkal is segíti a hozzá fordulókat: életmódtanácsokkal, videós tudástárral, podcasttal.

Személyre szabott teakeverék is rendelhető illetve díjmentes tanácsadás is kérhető a weboldalon keresztül.

Gyógyteák és termelői mézek weboldala

Csilla nagy figyelemmel és szakértelemmel készíti el gyógynövényes teakeverékeit, legnépszerűbbek a gyermekek egészségét támogató teák. Családi hagyományokon alapuló méhészetükből kiváló mézeket készít. Gyógynövényes mézei limitált mennyiségben érhetőek el, napok alatt elkapkodják.

A weboldalon megismerhetjük a gyógynövényes teáit és a mézeket. Számos hasznos tanácsal látja el a látogatókat az egészségmegőrzéssel kapcsolatban. 

Az oldalon online vásárlási lehetőség is elérhető.

Turisztikai információs értéktár

A Felső-Tisza vidéki Szatmár térsége Magyarország egyik kevésbé ismert kincses szeglete. Gazdag és különleges kulturális örökségét, templomait, malmait, vad sodrású folyóit érdemes több napos túrára felfűzve megismerni. Sajátos gasztronómia élmények várnak ránk, ahol a szilva a főszereplő. A szatmári szilvapálinka kóstolása kötelező program!

A weboldal ezeket a kincseket gyűjti össze, a látogatók számára programokat, szállás- és vendéglátó helyeket is ajánlva.

Túrák, vízitúrák foglalása, kenukölcsönzés

A Vidám Delfin Utazási Iroda a vízitúrák és osztálykirándulások szervezésének szakértője, de körutazásokat, síutakat is szerveznek, sőt kenukölcsönzési lehetőséget és saját kempingükben szállást is biztosítanak.

Ezeket a programokat és utakat gyűjti össze a weboldal, ahol online foglalással pillanatok alatt jelentkezhetünk a kiválasztott turnusra. 

A weboldal mögött egy komplett árajánlatadó és rendeléskezelő folyamat található.

Rigó István természetgyógyász webáruháza

István tanuló természetgyógyászként és gyógynövény őstermelőként segíti a testi-lelki gondokkal küzdők enyhülését. A standard teakeverékek vásárlása mellett egyre többen keresik fel tanácsadásért, és személyre szabott teakeverékekért.

A weboldalon több mint 30 teakeverék található leírással, rendelési lehetőséggel. Bőséges és színvonalas szakmai cikkeket olvashatunk oldalán, sőt gyógynövénytúrára is jelentkezhetünk.

Komplett online szolgáltatás színházi nevelési programok szervezői és résztvevői számára

Egy platform, ahol egymásra találnak az ország színházi neveléssel foglalkozó színházai illetve az általános- és középiskolás diákcsoportok, akiknek ezek az interaktív előadások szólnak.

A színházak szervezetük regisztrálása után maguk töltik fel és menedzselik programjaikat, melyekre a pedagógusok a diákcsoportok koordinátoraként jelentkezhetnek.

Értékelési és minőségbiztosítási rendszer, illetve számos szakmai tartalom is gazdagítja az oldalt.

Egyedi tortarendelés

A Boldizsár Cukrászda Eger egyik legismertebb és legnépszerűbb cukrászdája. Igazi erősségük, hogy a legelképesztőbb vásárlói ötleteket is megvalósítják. Kiváló minőségű alapanyokból készítik el formatortáikat, fényképes illetve menyasszonyi tortáikat.

Együttműködésünk 2011-re nyúlik vissza, amikor elkészült az akkor még újdonságnak számító reszponzív, mobilbarát weboldaluk, amit azóta folyamatosan fejlesztünk.

Egy komplett rendeléskezelő és gyártási folyamat menedzselő rendszer is helyet kapott a weboldal mögött.

Drágaköves intarziaképek portfóliós oldala

Mónika Németországban élő intarziaképeket készítő művésznő. A képek megalkotásakor minden műveletet kizárólag kézzel végez el, ám az igazi különlegességet és értéket a képekbe helyezett drágakövek és féldrágakövek adják. Ez a ötlet és technika saját, levédett találmánya.

A weboldal ezeket az intarziaképeket mutatja be, illetve a róluk készült pasztelek portfólióját tartalmazza.