Referenciák

Weboldalak egyedi megjelenéssel és funkciókkal

Élet a sablonok világán túl!

Gyógyteák és termelői mézek weboldala

Csilla nagy figyelemmel és szakértelemmel készíti el gyógynövényes teakeverékeit, legnépszerűbbek a gyermekek egészségét támogató teák. Családi hagyományokon alapuló méhészetükből kiváló mézeket készít. Gyógynövényes mézei limitált mennyiségben érhetőek el, napok alatt elkapkodják.

A weboldalon megismerhetjük a gyógynövényes teáit és a mézeket. Számos hasznos tanácsal látja el a látogatókat az egészségmegőrzéssel kapcsolatban. 

Az oldalon online vásárlási lehetőség is elérhető.

Turisztikai információs értéktár

A Felső-Tisza vidéki Szatmár térsége Magyarország egyik kevésbé ismert kincses szeglete. Gazdag és különleges kulturális örökségét, templomait, malmait, vad sodrású folyóit érdemes több napos túrára felfűzve megismerni. Sajátos gasztronómia élmények várnak ránk, ahol a szilva a főszereplő. A szatmári szilvapálinka kóstolása kötelező program!

A weboldal ezeket a kincseket gyűjti össze, a látogatók számára programokat, szállás- és vendéglátó helyeket is ajánlva.

Túrák, vízitúrák foglalása, kenukölcsönzés

A Vidám Delfin Utazási Iroda a vízitúrák és osztálykirándulások szervezésének szakértője, de körutazásokat, síutakat is szerveznek, sőt kenukölcsönzési lehetőséget és saját kempingükben szállást is biztosítanak.

Ezeket a programokat és utakat gyűjti össze a weboldal, ahol online foglalással pillanatok alatt jelentkezhetünk a kiválasztott turnusra. 

A weboldal mögött egy komplett árajánlatadó és rendeléskezelő folyamat található.

Rigó István természetgyógyász oldala

István tanuló természetgyógyászként és gyógynövény őstermelőként segíti a testi-lelki gondokkal küzdők enyhülését. A standard teakeverékek vásárlása mellett egyre többen keresik fel tanácsadásért, és személyre szabott teakeverékekért.

A weboldalon több mint 30 teakeverék található leírással, rendelési lehetőséggel. Bőséges és színvonalas szakmai cikkeket olvashatunk oldalán, sőt gyógynövénytúrára is jelentkezhetünk.

Komplett online szolgáltatás színházi nevelési programok szervezői és résztvevői számára

Egy platform, ahol egymásra találnak az ország színházi neveléssel foglalkozó színházai illetve az általános- és középiskolás diákcsoportok, akiknek ezek az interaktív előadások szólnak. 

A színházak szervezetük regisztrálása után maguk töltik fel és menedzselik programjaikat, melyekre a pedagógusok a diákcsoportok koordinátoraként jelentkezhetnek.

Értékelési és minőségbiztosítási rendszer, illetve számos szakmai tartalom is gazdagítja az oldalt.

Egyedi tortarendelés

A Boldizsár Cukrászda Eger egyik legismertebb és legnépszerűbb cukrászdája. Igazi erősségük, hogy a legelképszetőbb vásárlói ötleteket is megvalósítják. Kiváló minőségű alapanyokból készítik el formatortáikat, fényképes illetve menyasszonyi tortáikat.

Együttműködésünk 2011-re nyúlik vissza, amikor elkészült az akkor még újdonságnak számító reszponzív, mobilbarát weboldaluk, amit azóta folyamatosan fejlesztünk.

Egy komplett rendeléskezelő és gyártási folyamat menedzselő rendszer is helyet kapott a weboldal mögött.

Drágaköves intarziaképek portfóliós oldala

Mónika Németországban élő intarziaképeket készítő művésznő. A képek megalkotásakor minden műveletet kizárólag kézzel végez el, ám az igazi különlegességet és értéket a képekbe helyezett drágakövek és féldrágakövek adják. Ez a ötlet és technika saját, levédett találmánya.

A weboldal ezeket az intarziaképeket mutatja be, illetve a róluk készült pasztelek portfólióját tartalmazza.